Tanácsadás

 

Nincs rossz termék csak nem összepasszoló.

 

Mindannyiunk életének a részei, mondhatnánk, hogy a fürdőszoba csak egy funkcionális hely, mellékhelyiség.

 

Az utóbbi években megfigyelhető a lakásépítéseknél, hogy a fürdőszobák kialakítása egyre nagyobb hangsúlyt kap, ez a trend pedig kezd a közösségi vizesblokkokba is begyűrűzni.

Legyen szó irodaházról, ügyvédi irodáról, az odalátogató vendégek a látogatásuk alkalmával nagy valószínűséggel használni fogják a vizesblokkot, így nem mindegy, hogy az milyen kialakítású, hiszen ez is ad egyfajta képet a cégről.

 

A választék egyre szélesebb, sokszor tapasztaljuk, hogy a Megrendelő beleszeret egy-egy termékbe, ám a végeredmény mégsem hozza a várva várt igényt. Ennek sokszor az az oka, hogy bár önmagában mindegyik választott termék jó, de együtt nem funkcionálnak. A csaptelepből nem folyik jó helyre a víz, vagy az esőztető fejzuhany olyan sok vizet bocsát át, hogy nem bírja a zuhanytálca elvezetni a vizet. Ilyenkor úgy érzi a Megrendelő, hogy nem jó az a termék, amit választott, holott a termék maga jó csak, amikor a másik termékkel kerül összeépítésre, akkor a kettő együtt nem működik jól.

 

 

A funkció mellett a dizájn és a növekvő műszaki követelmények is egyre inkább előtérbe kerülnek. A piacon évről évre jelennek meg a dizájn díjas szaniterek, de a műszaki követelmények is egyre komolyabbak. Ma már elvárás, hogy a szaniterek környezettudatosak legyenek, sok irodaháznál találkozhatunk Leed/Bream előírással, melyekhez a szakma folyamatosan alkalmazkodik az előírásoknak megfelelő termékekkel.