fürdőszoba bútor, fürdőszoba szekrény

butor

 

Egy új fürdőszoba berendezése sosem könnyű feladat, de abban biztos lehet, hogy az általunk forgalmazott fürdőszoba bútorok formája, minősége hosszú távra  megoldást jelent. A döntés az Ön kezében van: klasszikus vagy modern fürdőszobabútort szeretne?

 

A Keramag, Laufen, Ravak, valamint a Riho fürdőszoba bútorok mellet igazi különlegességgel is szolgálunk: fürdőszoba bútorok Németországból! Fackelmann és Lanzet márkájú fürdőszobai bútorcsaládokkal.

 

 

 

 

 

 

Lanzet: Csak a FiloSzaniter Fürdőszoba Stúdió forgalmazza Magyarországon.

Bemutatótermünk különlegessége a Lanzet márkájú prémium kategóriás fürdőszoba bútor.   A kínálatban többféle méretű és stílusú bútorcsalád található, melyekben közös, hogy valamennyi mosdószekrényhez további fürdőszoba bútor: alsószekrény, állószekrény, tükör is tartozik. A Made in Germany védjegyen kívül a 15 munkanapon belüli szállítási határidő szintén imponálóvá teszi a márkát.

Ízelítőt a fotógalériában talál, részletes információkat pedig a FiloSzaniterben!

 

Fackelmann:  Csak a FiloSzaniter Fürdőszoba Stúdió forgalmazza Magyarországon.

A konyhai eszközökről is ismert Fackelmann német vállalat németországi bútorgyárának termékei teljeskörű megoldást jelentenek a szép és praktikus fürdőszoba kialakításához. Valamennyi termékre jellemző a német precizitás, hiszen Németországban készül. A választékba pedig több tucat termékcsalád tartozik.

A Made in Germany védjegyen kívül még szintén közös jellemző a 15 munkanapon belüli szállítás!

Ízelítőt a fotógalériában talál, részletes információkat pedig a FiloSzaniterben!

A teljes termékkínálatról érdeklődjön üzletünkben.