Rólunk

Filo Frigyes

ügyvezető, fürdőszoba tanácsadó

Kereskedői karrierem a nagymamám soproni rövid-és divatáru boltjában kezdődött, ahol iskola után délutánonként besegítettem. Ez alapozta meg számomra a saját üzlet szeretetét. Bár családi kérésre elvégeztem a mérnöki egyetemet, a ’90-es években megnyitottam a saját trafikomat, ahol elsajátítottam az önállóságot és megismertem a vállalkozói életformát. Később szerettem volna kipróbálni magamat más területen is, így multicégeknél lépkedtem fel a létrán. Baumax áruház igazgatóként kezdtem, majd az az OBI-nál voltam ügyvezető igazgató, és a Praktikernél nemzetközi beszerzési igazgató. 25 év alatt az egyik legfontosabb, amit megtanultam az a kategória menedzsment, vagyis hogy hogyan kell a vevő fejével gondolkodni – az igényeket a márkák elé helyezni. Ezeknél a cégeknél mindig is a szaniterosztály volt a kedvencem, illetve felerősödött bennem a régi vágy…egy saját üzlet.

 

e-mail:

Filo Zsófia

cégvezető, fürdőszoba tanácsadó

Gyerekkoromban delfinológus akartam lenni – ez abban az időszakban volt, amikor az ember kétnaponta változtatja, hogy éppen mi szeretne lenni, ha nagy lesz. A dolgot azonban nagyon komolyan vettem, mivel a fürdőszobám kialakítása – amit a mai napig használok – azokban a napokban történt, így egyértelmű volt, hogy gondos válogatás után delfinek kerülnek a zuhanyajtóra. Erre a történetre tudom visszavezetni a fürdőszobákhoz való különleges kapcsolatomat.

Később egyetemre mentem, majd az egyik szaniter nagykereskedésbe sodort az élet, ahol megismertem a szakma alapjait. Ezt követően egy multicégnél dolgoztam, ahol a különböző műszakok és szoros időbeosztás mellett elgondolkodtam, mit is szeretnék?

 

e-mail:

FiloSzaniter

Egy borús, esős téli estén a dugóban araszolva hazafelé azon gondolkodtunk, mit is szeretnénk?

Közös álom volt egy kis üzlet, mégpedig szaniter üzlet, hiszen ezen a területen van mindkettőnknek tapasztalata. Mire hazaértünk, körvonalazódott, hogy is nézne ki. Mikor az autó beállt a garázsba, összenéztünk, na és mikor vágjunk bele? Hááát, MOST – mondtam. Ha most nem lépünk, akkor soha. Így álltunk neki a munka mellett az előkészületeknek és nyitottuk meg a Filoszaniter Fürdőszoba Stúdiót 2016.szeptember 24-én, hogy azzal foglalkozhassunk, amit igazán szeretünk!

Küldetés

Küldetésünk, hogy az országban egyedülálló módon, hosszú távú megoldást biztosítsunk a fürdőszoba berendezések óriási kínálatú útvesztőjében, minőségi választékkal és erős szakmai háttérrel, mindezt márka függetlenül és személyre szabottan.

Filozófiánk

Küldetésünk, hogy az országban egyedülálló módon, hosszú távú megoldást biztosítsunk a fürdőszoba berendezések óriási kínálatú útvesztőjében, minőségi választékkal és erős szakmai háttérrel, mindezt márka függetlenül és személyre szabottan.

 

Miket tartunk munkánk során a legfontosabbnak?

részletes igényfelmérés ugyanis ez az egyik kulcsa a tökéletes végeredménynek. A személyes konzultáció elengedhetetlen ahhoz, hogy megismerhessük a leendő használó igényeit és életmódját.
saját katalógus – a mintatermi választék és a katalóguserdő közé egy egyedülálló lépés ékelődik be, ez pedig a saját katalógusunk, mely speciálisan a vásárlók igényei szerint került összeállításra és a személyes konzultációt teszi gördülékenyebbé
ajánlat helyett megoldási javaslatot kínálunk – a széles kínálatnak köszönhetően szinte biztos, hogy megtaláljuk az Önnek megfelelő terméket így az igényfelmérés után megoldási javaslatot tudunk kínálni Önnek
minőségi termékek forgalmazása – az általunk ajánlott termékekre többéves garancia vonatkozik. Ezen túl pedig a gyártók megbízható szerviz szolgálatot és alkatrész utánpótlást biztosítanak.
márkafüggetlenség – több tucat márkát forgalmazunk, melyek a hazai piacon a legjelentősebbek, így az Önnek legmegfelelőbbet ajánljuk minden esetben.
rugalmasság – tudjuk milyen szoros időbeosztás szerint élni, így előzetes időpont egyeztetés után nyitva tartási időn túl is igénybe vehető a személyes konzultáció nálunk

Miért választanak minket?

-mert egy helyen kínálunk mindent, ami a fürdőszobához kell

-mert segítünk már a legelső fázisban átgondolni Önnel együtt, hogy mi szükséges egy kényelmes és praktikus fürdőszobához

-mert követjük a legújabb trendeket, így segíteni tudunk a praktikumot összehangolni a dizájnnal

-mert olyan alapossággal rendezzük be az Ön fürdőszobáját, mintha a sajátunk lenne

-mert segítünk abban, hogy az elkészült fürdőszoba stílusos és praktikus legyen, a rendelkezésre álló anyagi eszközökből

Szeretettel várjuk bemutatótermünkben, ahol velünk személyesen találkozhatnak.