Rólunk

FiloSzaniter

A fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és zárjuk a napot.

Cégünket 2015. nyarán azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsük a magánvevőket az egyre szélesebb szaniter kínálatban eligazodni. Látva a piac változásait azonban hamar profilt váltottunk és 2016. tavaszán már az első nagy projektünkön dolgoztunk.

Megtapasztaltuk, hogy egy-egy családi ház felújításnál mennyi újdonsággal, kihívással szembesülnek a megrendelők. A szaniter piac egyre összetettebb, évről-évre jelennek meg újdonságok, illetve szűnnek meg termékek.

Felismertük, hogy nem csak a magánvevők szembesülnek ezekkel a kérdésekkel, hanem a nagy beruházók is, ahol a kihívás már hatványozottabban jelenik meg.

A szállodákban egyre nagyobb szerepet kapnak a fürdőszoba kialakítások, az irodákban pedig a vizesblokkok. Ezeken a projekteken már nem elég a magánvevős tapasztalat, hanem ennél sokkal mélyebb és szélesebb tudásra van szükség. Hisszük, hogy mára a szaniter kinőtte magát egy teljesen önálló szakmává, ami több szakággal való összedolgozást igényel. Így az építészettel, belsőépítészettel, gépészettel, villanyszereléssel is szükségesek a szakmai kooperációk.

Miket tartunk munkánk során a legfontosabbnak?

részletes igényfelmérés tervek és kiírások tanulmányozása, összevetése

ajánlat helyett megoldási javaslatot kínálunk –nem pusztán árajánlatot adunk a költségvetési kiírásban szereplő termékekre, hanem azt is vizsgáljuk folyamatosan, hogy az adott termékek működőképesek-e egymással

minőségi termékek forgalmazása – az általunk ajánlott termékekre többéves garancia vonatkozik. Ezen túl pedig a gyártók megbízható szerviz szolgálatot és alkatrész utánpótlást biztosítanak hosszú évekig

márkafüggetlenség – több tucat márkát forgalmazunk, melyek a hazai piacon a legjelentősebbek, így az Önnek legmegfelelőbbet ajánljuk minden esetben.

Miért választanak minket?

-mert egy helyen kínálunk mindent, ami egy jól átgondolt közösségi vizesblokkhoz szükséges

-mert segítünk már a legelső fázisban átgondolni Önnel együtt, hogy milyen szempontokat szükséges figyelembe venni

-mert követjük a legújabb trendeket, így segíteni tudunk a praktikumot összehangolni a dizájnnal