Tanácsadás

filoszaniter-slide2

Stúdiónkban ötletadó mintafürdőszobák, továbbá tematikus WC illetve mosdó bemutató található, a különböző típusok megismerésére. Amennyiben csak egy-egy terméket szeretne kicserélni pl. egy zuhanykabint, segítünk Önnek, hogy a már meglévő szaniterekhez mind stílusát, mind méretét tekintve megfelelőt találjon. Emellett nagy hangsúlyt helyezünk az általunk forgalmazott márkák teljes termékválasztékának ismeretére és ismertetésére annak érdekében, hogy a vásárló, lakásfelújító vagy új otthont építő részére a legmegfelelőbb terméket tudjuk ajánlani. Figyelembe véve az igényeket, praktikusságot, stílust, ár-érték arányt. Forgalmazott márkáink a Termékek fül alatt találhatóak.

 

 

A bemutatott termékeken felül rendelkezünk a márkák teljes katalógus választékával.

 

Biztosítjuk a szakszerű tanácsadást, szükség esetén a márkaképviselet szakértői segítségével.

 

Komplexebb esetekben térítés ellenében helyszíni szemlével egybekötve.

 

Ötletek szerzéséhez a fönti menüsorban található Blog-ot ajánlom az érdeklődők figyelmébe, ahol hasznos és ötletes bejegyzéseket olvashatnak.

 

Minden fürdőszoba egyedi, így bátran keresse fel stúdiónkat, hogy segíthessünk megtalálni a megoldást az adott helyzetre. Elérhetőségeink a Kapcsolat fül alatt találhatóak, ahol az Írjon nekünk mező kitöltésével is kapcsolatba léphet velünk.