Bemutatkozik a bemutatóterem

2015-09-23

Szeptember 24-én nyitunk, de addig is bizonyára sokan kíváncsiak, hogy milyen is lehet a FiloSzaniter Fürdőszoba Stúdió. Kívülről így néz ki, mint a mellékelt képen látszik. Egyelőre fólia fedi az üvegeket, de hamarosan lerátjuk a leplet. 🙂

Ami a megközelítést illeti, a XI. kerületben, a Hauszmann Alajos utcában található a bemutatóterem, melynek családias hangulatot ad a bejárat előtti park, melyen át az út vezet.

Ezt a barátságos hangulatot igyekeztünk bent is megteremteni, úgyhogy öt mintafürdőszobát rendeztünk be. Reméljük, ezzel segíteni tudunk majd vásárlóinknak, hiszen így nem csak egy-egy mintadarabot láthatnak úgymond múzeumi körülmények között, hanem olyan berendezett kompozíciókat, melyek a lehetőségeknek megfelelően a legjobban hasonlítanak egy igazi fürdőszobára. A bemutató boxok mérete átlagosan négy négyzetméter, tehát mint egy átlagos fürdőszoba, így az arányok is jobban érzékelhetőek. Elő szokott fordulni ugyanis más jellegű termék vásárlásánál is, hogy kiállítva nagyon jól néz ki, aztán hazaviszi az ember és valahogy mégsem olyan, mint amilyen a bemutatóteremben volt.

A mintafürdőszobák mellett tematikus wc, mosdó és csaptelep bemutató is helyet kapott, ahol az eladók segítségével meg lehet ismerni a különböző típusokat. Ez utóbbi alapos megismerésére kialakítottunk egy kis részt, ahol bekötöttünk csaptelepeket és ki lehet őket próbálni működés közben.

Ha már elfáradunk a nézelődésben akkor rendelkezésre áll egy tárgyalósarok, ahol lehet katalógusokat nézegetni, ha pedig a konkrét tervezésnél tartunk, akkor a tervezőasztalnál lehet helyet foglalni.

és bemutatkozik a weblap

Forgalmazott márkáink listája egyrészt a főoldal alján található, ahol logojukra kattintva rövid ismertető olvasható, másrészt a termékek fülről is elérhető. Mivel mindegyik gyártó termékpalettája rendkívül széles a konkrét termékekről stúdiónkban lehet érdeklődni.

A választékot a bemutatóterem által nyújtott szolgáltatások egészítik ki, melyek közül a legfontosabbak a főoldalon találhatóak, bővebben pedig a szolgáltatások menüpont alatt olvashatunk. Egyéni vásárlóinknak történő tanácsadás és tervezés mellett szeretnénk a belsőépítészek és lakberendezők figyelmébe is ajánlani stúdiónkat megbízóikkal együtt is, hogy ha már megvannak a kész tervek akkor segítünk konkrét szaniterekkel berendezni az adott fürdőszobát.

Annak érdekében, hogy minél jobban tudjuk tartani a kapcsolatot vásárlóinkkal, létrehoztuk Facebook oldalunkat, mely a honlapunk minden oldalának alján megtalálható a Kövessen minket  ikonra kattintva. Emellett lehetőség van feliratkozni rendszeresen jelentkező hírlevelünkre, hogy senki se maradjon le az újdonságokról. Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni velünk, kérés, kérdés esetén állunk rendelkezésre a Kapcsolat fülön található elérhetőségeinken, illetve az oldal alján található Írjon nekünk mező kitöltésével.

Hamarosan jelentkezünk újabb bejegyzésünkkel, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!