Bemutatkozik a … RIHO

2015-11-05

Különleges Solid Surface kádakról, valamint széles akril választékról beszélgettünk a RIHO magyarországi cégvezetőjével, Koszorú Mátéval.

1., Milyen termékeket forgalmaz a cég illetve ezek közül melyikre helyezi a legnagyobb hangsúlyt?

A RIHO által forgalmazott termékek között találhatunk kádakat, zuhanykabinokat, zuhanytálcákat, valamint fürdőszoba bútorokat. Kiemelendő, hogy a kádak illetve a zuhanytálcák 90% raktárkészletről szállítható. A szervízhálózat kiterjedt és nagyon rugalmas. A bútorok színskálája rendkívül széles.

Riho Dorado

Riho Dorado kád

2., Milyen szabadalmakat, innovációkat tudhat magáénak a cég?

Innováció jellemzően a formavilágban található. A választékban nem csupán egyenes illetve sarokkádak találhatóak, hanem aszimmetrikus, illetve kör alakú is. Azoknak akiknél a család egyik fele zuhanyzáspárti, míg a másik inkább pancsolni szeret ideális megoldást tud nyújtani a RIHO a Dorado káddal, melynek egyik vége kiszélesedik. A széles választéknak köszönhetően egyedülálló akril kád kínálattal rendelkezünk. A SOLID SURFACE kádak különlegessége pedig, hogy nagyon ellenállóak. Ebből az anyagból készül a Bilbao szabadon álló kád is. A különleges anyag felülete rendkívül sima,kellemes érzést biztosít.

3., Ha ki kellene emelni a sok közül, melyek azok a termékek vagy termékcsaládok, amelyek a legnépszerűbbek a vásárlók körében, úgymond slágertermékek?

Nagyon népszerű a fent említett Bilbao solid surface anyagból készült kádunk, illetve a Lusso egyenes kád. A bútorcsaládok közül a Bolognát emelném ki, a zuhanykabinok közül pedig a Scandic valamint a Hamar szériát. Zuhanytálcáink közül a Basel és a Biasca tálcák nagyon népszerűek. Ezek perem nélküliek és a padlósíkkal egy szintbe is süllyeszthetőek.

4., Melyek az idei év újdonságai?

Megjelent a Basel íves zuhanytálca illetve a Cambio bútorcsalád, ami nagyon modern vonalvezetésű. Az Ocean ajtó illetve fix fal vékony profiljának köszönhetően légies megjelenésű. A bútoroknál a Scandic Soft zsanér megjelenésének köszönhetően pedig puhán záródnak a fiókok.

Riho_Bilbao

Riho Bilbao kád

5., Melyik az a termék ami a legegyedibb, legkülönlegesebb akár a technológia akár a dizájn terén?

Ezzel a kérdéssel vissza is kanyarodtuk a beszélgetés elejére, hiszen a legkiemelendőbbek a SOLID SURFACE kádak.

 

 

 

Az eljárásról hamarosan részletesen is fogunk írni egy másik bejegyzésben. A szövegben említett termékek egy része megtekinthető, illetve megrendelhető a FiloSzaniter Fürdőszoba Stúdióban. Bővebb információ a Kapcsolat fül alatt található.