Dizájn gála SzaniSzerda #19

2016-03-09

Mint a filmiparban az Oscar gála, olyan a minden évben megrendezésre kerülő iF Design gála. 2016-ban az If Design díjat négy Villeroy&Boch termék is megkapta, melyeket ebben a bejegyzésben szeretnék bemutatni!

Mi is az az iF Design?

Az iF Design díj átadására 2016. február 26-án került sok a müncheni BMW Welt-ben megrendezésre kerülő díjátadó ünnepségen. Joggal büszke a Villeroy@Boch az elismerésre, hiszen 53 ország 2.458 gyártója összesen 5.295 pályázatot nyújtott be. Az 58 tagú szakértői zsűri ebből a sok pályamunkából ítélt oda 4 díjat a Villeroy&Bochnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villeroy_Octagon

Villeroy&Boch Octagon mosdó

Octagon mosdó

Exkluzív eredménye a minőségi és új nyersanyagnak a TitanCeram-nak és a minőségi formatervezésnek köszönhetően. A mosdó belső szögei, valamint sarkai ragyogó kristályra emlékeztető nyolcszögalakban futnak össze.

A szabadonálló mosdónak ez a harmadik elismerése, 2015-ben a New Yorki BDNY szakkiállítása döntőse volt, illetve elnyerte a GOOD DESIGN Award díjat.

 

squaro_infinity_milieu01

Infinity mosdó, Villery&Boch

Quaryl Squaro Infinity zuhanytálca

A különleges anyag előnye, hogy öntési technológiát tesz lehetővé, amelynek köszönhetően egyenes éleket lehet előállítani, így biztosítva a szintbeli beépíthetőséget.

A felület további előnyei, hogy csúszásmentes, meleg hatású felület, könnyen ápolható és tartós. Méreteket tekintve rendkívül széles a paletta, 49 méretben kapható illetve egyedi gyártásra is lehetőség van, így biztosít igazán testreszabott megoldásokat.

 

 

 

 

subway-infinity-villeroy-boch

Subway Infinity zuhanytálca

Subway Infinity

Letisztult és harmonikus megjelenésű zuhanytálca aminek a lefolyója szintbe simul.  A termék kiemelkedik a választékkal a zuhanytálcanyomtatási technológiának köszönhetően. A 18 különböző méretben elérhe tálcára bizonyos járólapok mintája nyomtatható, így a padlófelülettel egységes megjelenést kapunk.

 

 

 

 

VIVIA-Villeroy-Boch-201774-prelefe3f9a4

Vivia zuhanypanel

b_VIVIA-Villeroy-Boch-201774-rel339f3f49

Vivia vízmentes tárolóhely

Vivia fürdőszoba kollekció

 

Időtlen szépségű formavilág mely dekoratív és gazdag funkcionalitású zuhanypanellel szerelhető fel. A panelt kinyitva vízmentes tárolófelületet kapunk, amiben fürdőszobai piperéket tarthatunk. A krómhatású zuhanyfej pedig a mágneses rögzítésnek köszönhetően állítható.

 

 

 

(Képek és információ forrása Villeroy&Boch)