Első lépések a szaniter világába

2015-09-14

A FiloSzaniter fürdőszoba stúdióhoz tartozó bloggal szeretném az érdeklődőket a szaniter világba elkalauzolni.

Személyes tapasztalatom, hogy a gondosan tervezett és szépen berendezett lakásokban is a fürdőszoba inkább mellékhelyiség, a szónak abban az értelmében, hogy háttérbe szorul, a prioritást inkább a konyhabútor vagy a kanapé élvezi. Igazából egy fürdőszobát berendezni nem nagy mutatvány – gondolhatnánk – hiszen kell egy kád vagy zuhanyzó, mosdó, csaptelepek, kis szekrény, wc és már készen is vagyunk. Tulajdonképpen igen, de a végeredmény sokszor hagy maga után kivetnivalót. Előfordulhat, hogy a szaniteráruk stílusukat tekintve nem passzolnak egymáshoz vagy kihasználatlan helyek maradnak közöttük, esetleg rájövünk, hogy bár nagyon szép kádat választottunk alig használjuk fürdésre, mert a család minden tagja inkább zuhanyozik.

Annak érdekében, hogy valóban olyan fürdőszobánk legyen amilyet szeretnénk, olvasható lesz a blogon a SzaniSzerda című bejegyzéssorozat, melyben részletesen bemutatásra kerülnek a szaniteráruk és azok a szempontok, amikre figyelni kell a vásárlásnál, pl. milyen méretű csaptelepet válasszunk és mi a különbség a különböző anyagok között, amiből a mosdók készülnek.

Jelenleg nagyon sok gyártóval és széles termékpalettával találkozhatunk amikor felkeresünk egy szaküzletet. Éppen ezért blogomban folyamatosan bemutatásra kerülnek a FiloSzaniter fürdőszoba stúdióban forgalmazott márkák ismertetői, illetve a kínálatukban szereplő egyedi, különleges termékeket is körüljárom a választás megkönnyítése érdekében.

Jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!