Extra kényelem a fürdőszobában

2015-11-03

Khroma széria a Roca-tól – a színek kedvelőinek

Roca_Khroma széria

Roca Khroma széria

Nem véletlen, hogy a tervező Erwin Leo Himmel keresztezte ezt a kollekciót Khroma név alatt, mivel ezt olyanok megelégedésére készítették, akik a fürdőszobában szeretnék élvezni a színeket. Ez a termék dinamizmust hoz a fürdőszoba légkörébe, köszönhetően a harmonikus és funkcionális formáknak melyet a szín jelenléte különböztet meg. Három színben választható a WC és a bidé fedele. Ez a széles színválaszték teszi lehetővé a tér átalakítását az egyszerű elemek különféle színnel való megszínezésével. A három alapelem: a mosdó, a WC és a bidé többféle verzióban és méretben készül, mely lehetővé teszi azok kis méretű helyre való beépítését is. Cél minden esetben a kényelem a fürdőszobában.

 

 

W+W kettő az egyben – környezettudatosoknak, de inkább a dizájn kedvelőknek

Roca_W+W

Roca W+W

Ez a lenyűgöző dizájn a fürdőszoba felszerelés egyik új irányát mutatja be: a kettő az egyben mosdót és WC-t. Ez a kéfunkciós egység, lehetővé teszi, hogy a mosdóban elhasznált vizet a WC öblítéséhez egy szűrési eljárás után a tartályból újra felhasználjuk. Jelen ajánlat fenntarthatósága lehetővé teszi egy víz kétszeri felhasználását, amivel már számos dizájn díjat elnyert. A termék látványa és érdekessége az igazán a figyelemre méltó, nem a víztakarékossága.

 

 

 

 

Tető a kádra – ha néha jól jönne egy kis plusz hely

Duravit_ kadtakaro

Tető a kádra, Duravit

A Duravit praktikus megoldást kínál arra az esetre, ha néha szeretnénk lefedni a kádat, kihasználva ezt a területet is.

Ezek a termékek természetesen nem mindegyik fürdőszoba elengedhetetlen kellékei, inkább kedvcsináló azoknak, akik dizájnos és extra fürdőszobát szeretnének.