Falsík alatti tartály #SzaniSzerda 24

2016-04-27

Tetszetős külső, okos belső

A legtöbb mostanában épült házban már falba süllyesztett WC tartály segítségével oldják meg a WC öblítését. Az egész rendszer Geberit néven terjedt el. Tény, hogy a Geberit falsík alatti tartályai a legmegbízhatóbbak. Termékpalettája olyannyira széles, hogy nincs olyan helyzet, amire ne tudna tökéletes megoldást garantálni.

Nézzük tehát részletesen, hogy mit is rejt a fal és hogyan néz ki pontosan a Geberit falsík mögötti rendszere:

A külső szemlélő annyit lát, hogy adott egy fali WC és egy nyomólap.

A két leggyakoribb kérdés a fali wc-kel kapcsolatban

1., Nem fog ez leszakadni?

Az első dolog ami a legtöbb ember fejében megfordul, főleg ha súlyosabb egyéniség is fogja a WC-t használni, hogy ez bizony le fog szakadni, hiszen csak néhány csavar tarthatja meg, amivel a csempébe van rögzítve. Szerencsére ez NEM IGAZ.

2., Mi lesz ha valami meghibásodik? Bontani kell az egész csempét hogy javítsuk?

A legtöbben félnek a falba süllyesztett megoldásoktól, mert mi van ha meghibásodik? Bontani kell az egész csempét? NEM. Mert a falba süllyesztett tartály nem csak egyszerűen úgymond a külső tartály beépítése a falba, hanem egy komplett szerelőkerettel együtt értendő a rendszer.

Előnyök és érvek:

Igen erős szerkezet:

Geberit teherbírás

Geberit teherbírás

Ez a keret hivatott tartani a tartályt, a nyomólapot, hanem és itt jön a lényeg, magát a WC-t is!! Így nem inog, nem remeg a WC, hanem a tesztelésnek köszönhetően megfelelő szerelést követően 400 kg a terhelést is elbír a szerkezet kompromisszumok nélkül.

Higiénia: egyszerű tisztítás

A kerámia nem a padlón áll, és nincs falon kívüli öblítőtartály sem, ahol szennyeződések és baktériumok összegyűlhetnek. A Wc-csésze alatti területet könnyedén felmoshatjuk.

Szerelőkeret tartállyal

Szerelőkeret tartállyal

Esztétikus kialakítás:

A falsík alatt a legújabb szerelési technológia található, a falon pedig csupán egy tetszetős nyomólap látható.

Időtálló megoldás:

Az időtállóságot mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az elmúlt 50 évben több mint 60 millió falsík alatti Geberit öblítőtartály került beszerelésre. 1964-ben került az első tartály beépítésre, az azóta eltelt idő garancia a minőségre.

Egyszerű karbantartás:

A karbantartás gyerekjáték. Egyszerűen a nyomólap eltávolításával valamennyi fontos alkatrészhez hozzá lehet férni. Az esetleg szükséges pótalkatrészek 25 évig elérhetőek.

Nyomáspróba:

Minden tartály nyomáspróbázott, amely valós garancia a szivárgásmentességre

Helytakarékos Geberit

Helytakarékos Geberit

Helytakarékosság:

A rejtett tartály nem foglal el több helyet, mint a monoblokkos vagy alsótartályos kialakítás. A keret tetején pedig hasznos rakodópolc alakítható ki.

Korrózióvédelem:

100%-ban. Nem csak a látható, de a szem elől eltakart tartószerkezetek is porszórással védettek az átrozsdásodás ellen.

Garancia:

6 éves teljeskörű garancia vonatkozik a termékekre, de az alkatrészellátás még 25 évig garantált.

Ha építkezik vagy felújítés és konkrét termékeket szeretne vásárolni vagy átgondolt, tervezett és praktikus fürdőszobát szeretne akkor forduljon hozzám bizalommal! A hatékony tervezéshez vegye fel a kapcsolatot velünk!

Egy hét múlva újra jelentkezik a SzaniSzerda, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!