Itt a nyár, jöjjenek a színek! SzaniSzerda #26

2016-06-01

Új gyártó, a Tres került fel a palettánkra, akinek a legizgalmasabb termékeit szeretnék megosztani iziben.

A katalógust lapozgatva a legszembetűnőbbek a színes csaptelepek, melyek azonnal magukra vonják a figyelmet és a legunalmasabb fürdőszobát is hipp-hopp feldobják. A Tres palettája lefedi mind a hétköznapi megjelenést, mind pedig a dizájnvilágot. Kiemelek néhány különlegességet:

tres_szines_kadtolto

Tres színes kádtöltő csaptelep

Tres Colors
Ki mondta, hogy csak a falak lehetne színesek? Íme a Tres egyik legújabb kollekciója, mely nem csak stílusos, hanem színes is. Ennek köszönhetően még több mozgásteret kapunk otthonunk dekorálásához. A tiszta vonalak és a festett felületek garantálják a tökéletes, hosszan tartó színfedést hosszú időre. Megteremtik az eleganciát és a kortalanságot.

 

 

cuadro_tres

Cuadro Tres

Cuadro Tres
A széria azért jütt létre, hogy kategóriájának vezetője legyen. Az egész sorozat kiemelkedik mind a funkcionalitását, mind pedig a természetes szépségét illetően. Az egyenes és tiszta vonalak letisztult érzést biztosítanak és dekoratív megjelenésűvé teszik a fürdőszobát.

 

 

 

 

 

tres-cuadro-exclusive

Cuadro Tres Exclusive

Cuadro Tres Exclusive

Ez a kollekció különösen nagy figyelmet szentel a részletekre. Vékony vonalak, modern dizájn jellemzi ezt a szériát. A végeredmény egy igazán különleges termékcsalád, melyet letisztult vonalak jellemeznek. Ajánlott tehát azoknak, akik valami mást, valami különlegeset keresnek.

 

 

 

 

bide_csapBidé csap másképp

Ez a termék pedig igazán problémamegoldó tud lenni abban az esetben, ha nincs hely a bidének, a bidés WC ülőkét sokalljuk vagy egyéb okból elvetjük. A csaptelep tehát egy bidés zuhanyt és egy kis törölkozőtartót is tartalmaz.

 

 

 

 

Ezek a termékek tehát felkerültek a FiloSzaniter Fürdőszoba Stúdió palettájára, további részleteket üzletünkben tudunk adni.

Egy hét múlva újra jelentkezik a SzaniSzerda, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!