Kád választás Riho módra #SzaniSzerda 23

2016-04-20

Kád választásnál megannyi szempontot szükséges figyelembe venni. Előfordulhat, hogy fürdőszobánkban van zuhanyzó is, ebben az esetben a fürdőkádnak valóban csak annyi a funkciója, hogy fürödjünk benne. Ebben a bejegyzésben a Riho kád kerül a fókuszba, hiszen rendkívül széles a paletta és megannyi igényre megoldást tud ajánlani.

Ha egyedül szeretnénk kényelmesen fürödni

Riho Columbia kád

Riho Columbia kád

Ilyenkor érdemes olyan kádat választani, ami kényelmes, el tudunk benne nyúlni relaxálni egy hosszú, fárasztó nap után. A vállhoz közel eső résznél ezek kicsit öblösebbek, hogy a kényelmet szolgálják, illetve keigészíthetjük fejpárnával is a választott kádat. Ilyen pl. a Riho Columbia kád.

Kettesben

Riho Supreme kád

Riho Supreme kád

Amennyiben pl. két gyereket egyszerre szeretnénk fürdetni, (vagy két felnőtt szeretne egyszerre fürdeni) megfelelő megoldás az olyan kád, aminek a lefolyója középen található, így sem a túlfolyó nem nyomja valakinek a hátát, illetve a dugón sem kell ücsörögni. Ezeknek a követelményeknem felel meg tökéletesen a Riho Supreme fürdőkád.

Ha zuhanyozni is szeretnénk

Riho Dorado kád

Riho Dorado kád

Előfordulhat, hogy a fürdőszoba mérete nem teszi lehetővé, hogy kád és zuhanykabin is legyen benne. A kád 2 az 1-ben funkciójú, hiszen nem csak fürdeni hanem zuhanyozni is lehet benne. De, igazán akkor tudjuk zuhanyzóként is használni, ha kádparavánt teszünk fel. Így valóban kényelmes a zuhanyzás, hiszen nem fröccsen ki a víz. Ebben az esetben olyan kádat érdemes választani, aminek a belső kialakítása egyenesebb, vagy egy kis kiszélesedő résznek köszönhetően kényelmesen elférünk zuhanyzás közben is. A Riho Doradó kád nagy kedvenc, hiszen aszimmetrikus kialakításának köszönhetően és saját kádparavánjával igazán tökéletes választás.

Ha hatalmas a fürdőszoba

Riho dua kád

Rio dua kád

Egy nagyobb méretű lakáshoz jó esetben nagyobb méretű fürdőszoba is társul, amit kényelmesen be tudunk rendezni. Bár nem a legpraktikusabb darabok, igazi dizájntermékek a szabadon álló kádak, melyek a nagy fürdőszobák igazi ékességei tudnak lenni. Anyagok tekintentetében nem csak az akril kiemelkedő ez a területen, hanem az úgynevezett solid surface anyag is. Erről már korábban és részletesebben ITT írtam. Jó hír, hogy szép és megbízható kádat akrilból is lehet választani. Ezek a fürdőkádak stabilak, nem “nyeklenek-nyaklanak”, mivel egy akril “bölcső”-ben helyezkedik el maga a fürdőkád, így mutatós és stabil is egyben.

Ha építkezik vagy felújítés és konkrét termékeket szeretne vásárolni vagy átgondolt, tervezett és praktikus fürdőszobát szeretne akkor forduljon hozzám bizalommal! A hatékony tervezéshez vegye fel a kapcsolatot velünk!

Egy hét múlva újra jelentkezik a SzaniSzerda, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!