Kis fürdőszoba tippek SzaniSzerda #20

2016-03-16

Minden fürdőszoba egyedi, így igazán hasznos és praktikus tanácsokat csak személyre szabottan tudok adni. Hiszen az egyikben van ablak, a másikban egy tartóoszlop nehezíti meg a berendezést, vagy egy beugró, amivel kalkulálni kell, hiszen nem fér el tőle egy fürdőkád, így látatlanban nem lehet személyre szabott tippet adni, hogy mitől is lehet praktikus egy kis fürdőszoba.

A kicsi fürdőszoba berendezése még nagyobb kihívás, de nem lehetetlen, nézzük!

Szerencsére a legtöbb gyártó palettáján megtalálhatóak olyan termékek, amelyek kifejezetten kicsi fürdőszobák számára kínálnak megoldást. Az alábbiakban azoknak az érdeklődőknek szeretnék segíteni, akik ötleteket gyűjtenek kicsi fürdőszobájukhoz. A termékek inkább kedvcsinálóak,  személyre szabott tanácsadással tudunk konkrét mini fürdőszoba berendezésében segíteni.

 Fürdés vagy zuhanyzás?

Örök kérdés, szerencsére egy pici fürdőszobában sem kell feltétlenül lemondanunk egyikről vagy másikról, hiszen választhatunk praktikus zuhanykabint vagy kis méretű kádat.

classic_kád

Classik kád

Az egyik legkisebb méretű kád 120x70cm méretű, így nem lehet gond, hogy kád nélkül marad a kis fürdőszoba tulajdonosa. Ha kényelmes elnyúlásra nem is alkalmas, azért ha átfagyva érünk haza akkor kellemesen meg lehet melegedni benne.

 

 

 

 

 

 

 

be-happy

kád, zuhany és mosdó egyben

Ha esetleg gondot okozna a mosdó mérete, akkor a kádat és a mosdót egyesíthetjük a képen látható módon. Így gyakorlatilag egy kád és zuhany és mosdó kombinációt kapunk. A termék további előnye, hogy a kádparaván megvéd a kifröccsenő víztől.

 

 

 

 

 

 

 

ravak_helytakarekos_csap_2

Helytakarékos kádtöltő csaptelep

A kádtöltő csaptelep is sok helyet tud elfoglalni, zuhanyzáskor fölösleges a kádbeömlő, ez a termék azonban egy igazán helytakarékos kádtöltő csaptelep, melynek a kádbeömlőjét egyszerűen behajthatjuk ha csak zuhanyozunk a kádban.

 

 

 

 

nautic_swing

Lengőajtós zuhanykabin

Abban az esetben, ha nem ragaszkodunk a kádhoz, hanem zuhanykabint szeretnénk, még mindig előfordulhat, hogy bár maga a kabin elfér elég szűkösen, de használaton kívül útban van maga a zuhanytálca, vagy ha épített is a zuhany, tehát nincsen zuhanytálca, akkor is a kabin üvegei zavaróak. Mit lehet ez ellen tenni?  Válasszunk olyan zuhanykabint, aminek a zsanérjai lehetővé teszik, hogy ne csak kifelé nyíljon, hanem befelé is. Így be tudjuk hajtani használaton kívül és tágasabb lesz a kis fürdőszoba.

 

 

 

 

 

Helytakarékos mosdók és egyéb tippek a következő részben, addig is itt olvashatóak további praktikumok!

Ha átgondolt, tervezett és praktikus fürdőszobát szeretne akkor forduljon hozzám bizalommal! A hatékony tervezéshez vegye fel velünk a kapcsolatot velünk!

Egy hét múlva újra jelentkezik a SzaniSzerda, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!