Mosdó alá szekrény utólag SzaniSzerda #16

2016-02-17

A legjobb megoldás, ha már az elején eldöntjük, hogy szeretnénk-e mosdószekrényt, mivel ha csak mosdót veszünk, akkor komplikált mosdó alá szekrényt utólag behelyezni. Az első esetben a mosdószekrényhez tartozó mosdót ha megvásároljuk akkor szép összképet kapunk. Igazából ez egy adott opció, a mosdóhoz a saját szekrényét kínálja a gyártó, így pl. Villeroy mosdóhoz Laufen szekrényt nem tudunk párosítani.

Mosdó alá szekrényt én személy szerint mindenkinek javasolok, hiszen a mosdó alatti részt így tudjuk a legjobban kihasználni, illetve mindig akadnak olyan holmik amiket el szeretnénk rejteni. Természetesen a mosdó környékét is körbe lehet bástyázni, de a tartalék folyékony szappanok, mosóporok szebb látványt nyújtanak, amennyiben a szekrényben elrejtjük őket.

mosdo_ala_szekreny_utolag

Fackelmann Montreal család

Mi a helyzet, ha korábban vásároltunk egy mosdót és mégis szeretnénk egy szekrényt utólag alátenni?

Ebben az esetben van lehetőség utólag szekrényt beszerelni vagy az már nagyon “barkács” megoldás lesz?

Nos, van rá lehetőség, nem túl széles a paletta, de azért vannak megoldások. Mi a megoldás? Hogyan tudok mosdó alá szekrényt utólag vásárolni?

A Fackelmann fürdőszobai bútorcsalád kínálatában megtalálható néhány olyan család ami alkalmas utólagos beépítésre, tehát a már meglévő mosdó alá tudunk szép megoldást kínálni.

 

 

mosdo_ala_szekreny_utolag_2

Fackelmann Atlanta család

Az Atlanta és a Montreál családok különlegessége, hogy egy szifontakaró használatával esztétikus lesz a végeredmény. A szifontakaró további előnye, hogy méretre vágható, így egyénileg beállítható és igazodik ahhoz a helyhez ami a mosdó alja illetve a szekrény teteje között található.

A bútorok nem csak mosdó alá alkalmazhatóak, hanem a családba tartoznak kiegészítő szekrények, így a további fürdőszobabútorok stílusában alkalmazkodnak az alsószekrényhez. Amennyiben több hellyel rendelkezünk a fürdőszobában műanyag ládák és kosarak helyett szekrényben tudjuk tárolni holmijainkat.

A képeken látható családok fém lábbal is kaphatóak, hiszen sokszor az az oka hogy nem merünk szekrényt vásárolni a mosdó alá, mivel a fal szerkezete nem alkalmas arra, hogy megtartsa a függesztett mosdót illetve szekrényt mert pl. gipszkartonból készült.

mosdo_ala_szekreny_utolag_fiatalos

Fackelmann ix! bútorcsalád

A Fackelmann család legújabb tagja az ix! bútorcsalád, ami igazán fiatalos és variálható megoldást kínál. A többféle kisszekrényt a számunkra legszimpatikusabb módon helyezhetjük a falra. Kétféle mosdó egy íves és egy szögletes közül választhatunk, ami alá tehetjük az ix! család termékét. De természetesen a már meglévő mosdónk környékét is feldobhatjuk az ix!-el!

További információt a mosdó alá utólagos szekrényekről a FiloSzaniter Fürdőszoba Stúdióban tudunk nyújtani.