Mosdók SzaniSzerda #5

2015-11-04
mosdok1

Fürdőszobánk hangsúlyos vagy éppen teljesen semleges eleme lehet a mosdó. Beépíthetjük, állhat magában vagy tehetünk alá szekrényt, hogy kihasználjuk a mosdó alatti holt teret.

A fenti kép a beépítési típusokat ismerteti.

Felülről beültethető mosdó

A mosdókagylót felülről kell behelyezni a mosdótartó lap kivágásába, így felülről nézve csak a mosdó pereme látszik ki. Amennyiben egy szegélylécet teszünk a pult elé el tudjuk takarni alul az esetlegesen kilátszó részét a mosdónak, valamint a szifont.

Pultra tett mosdó
Szemet vonzó látvány, amikor a mosdó alja teljesen illeszkedik a pulthoz, úgy néz ki, mintha épp csak rátettük volna a pultra. Modern megjelenésű, miközben a régi idők mosdótáljainak hangulatát idézi.

Alulról beépíthető mosdó
Ennél a típusnál a mosdókagyló teljesen beleolvad a pultba, mivel alulról van felszerelve. A pult elé itt is ajánlott szegélyt tenni. A pult valamint a mosdó tökéletes illeszkedése esetén nagyon könnyű tisztán tartani.

Félig beépíthető mosdó
Az ilyen típus jellemzője, hogy használat közben a felénk közelebb eső része szinte lelóg, olyan mintha lefolyna a pultról. Kisebb helyeken elegáns megoldás és különleges megjelenést biztosít.

Amennyiben nem pultos mosdót választunk, az alábbi típusok állnak rendelkezésre.

Mosdó a hozzá tartozó szekrénnyel, különálló mosdó ami igazi dizájntermék valamint a klasszikus kerámiamosdó kerámia szifontakaróval.

Egy hét múlva újra jelentkezik a SzaniSzerda, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!

lanzet_m9

Mosdó szekrénnyel a Lanzettől

Duravit_kulonallo

különálló mosdó a Duravittól

Laufen Pro

Mosdó szifontakaróval a Laufentől