Nosal design

2015-11-17

A tegnapi bejegyzésben a Storz által tervezett Ravak kádak mutatkoztak be, ma pedig egy másik tervező Kryštof Nosal munkáit ismerhetjük meg.

A Nosal által alkotott termékek formailag érdekesek, praktikusak és műszakilag  átgondoltak. Az egyszerűség mellett pedig  biztonság is kiemelt helyen szerepel. A BathGallery terméksorért az „Év fürdőszobája” kategóriában az Év formatervezője díjra jelölték. Az Evolution kád pedig elnyerte Csehországban a „Kiváló termék 2006” díjat.

BathGallery_Ravak

BathGalley koncepció a Ravaktól

 

BathGallery

Minimalista stílusú mosdó illetve hozzá való kád, mely különlegessége a széles tárolófelület, valamint az emelt szegély, így minden tárgy megtalálja a maga ideális helyét. A mosdónál pedig kreativitásra is van lehetőség, hiszen a mosdóba dekorlap helyezhető kék, narancs, zöld és sárga színekben.

 

 

Ravak_10

10° a Ravaktól

 

10°

Olyan design díjas szaniter, ami ön felé fordul. Praktikus kis fürdőszobákba is.

 

 

 

 

 

 

evolution-hr1

Evolution a Ravaktól

 

Evolution

különleges megjelenésű, íves kád, a hozzávaló bútorral azonnal meghatározza a fürdőszobáját. Legömbölyített széle barátságos és elegáns légkört teremt.

 

 

koncept-behappy01

Be Happy, Ravak

 

 

Be Happy

Igazán helytakarékos kád, kádparavánnal kiegészítve. A sarokmosdó pedig akár a kád fölé is szerelhető, így igazán helytakarékos.

Formájának köszönhetően csökkenti a vízfogyasztást, ugyanakkor kényelmes fürdést biztosít.

 

 

 

classic01

Classik koncepció, Ravak

Classic

Ideális megoldás akár kis fürdőszobákba, vagy bemélyedésekbe, hiszen a kád 120 cm hosszúságtól elérhető. A keskeny szegélyek és a lejtős oldalfal szokatlanul nagy belső teret tesz lehetővé. A hozzávaló kádparaván megakadályozza a víz kifröccsenését. Széles a kézmosó választéka is, vendég kézmosó, sima mosdó, rakodópultos mosdó illetve dupla kézmosó is a választékot képezi.

Az említett termékeket forgalmazza a FiloSzaniter fürdőszoba súdió, lépjen velünk kapcsolatba!