Öntött vas és kerámia! SzaniSzerda #10

2015-12-09

Az előző heti bejegyzésben három féle anyag mutatkozott be a solid surface, az akril illetve az acél. De nem csak ezekből az anyagokból készülhetnek a kádak, ebben a bejegyzésben pedig további három anyag mutatkozik be az öntött vas a zafír kerémia valamint a szaniter kerámia. Ezekből az anyagokból szintén készülhet kád, zuhanytálca, mosdó.

Öntöttvas

Az öntöttvasból készült kád nagyon stabil és biztonságos súlyuknak köszönhetően. Megjelenését tekintve antik hangulatúak, így ideális azoknak, akik ezt a stílust kedvelik. A kiemelt képen egy öntöttvasból készült Roca Newcast kád látható. Különböző kádlábakkal lehet kiegészíteni, így személyre szabható a kád megjelenése.

SaphirKeramik_Laufen

SaphirKeramik mosdó, Laufen

SaphirKeramik

A Laufen a legtöbbet hozza ki ebből az anyagból így vékony falak és lekerekített élek jellemzik a zafír kerámiából készült mosdókat. A látvány önmagáért beszél, a végeredmény igazán légies, könnyed megjelenésű kézmosó.

 

 

 

 

 

laufen_merano

Merano kerámia zuhanytálca, Laufen

 

Szaniter kerámia

A klasszikus anyagok kedvelőinek ajánlott, strapabíró anyag, viszont meglehetősen nehezebb akril társaihoz képest. Magas minőség és hosszú élettartam jellemzi ezeket a termékeket. Higiénikusak, a különleges bevonatnak köszönhetően a gombák és a baktériumok nem telepednek meg rajta.

 

 

Az említett termékekről bővebb információért forduljon a FiloSzaniter Fürdőszoba Stúdióhoz a 11. kerületben a Hauszmann Alajos utcában.

Egy hét múlva újra jelentkezik a SzaniSzerda, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!