Professzionális fürdőszobabútorok SzaniSzerda #7

2015-11-18

Fürdőszoba bútor a legtöbb fürdőszobában megtalálható, hogy praktikusan elrejthessük a pipereholmikat.  Ma már nagyon sok gyártó szortimentjében találhatóak bútorok, melyeknek speciális igényeknek kell megfelelniük, hiszen napi használatnak és folyamatos párás levegőnek vannak kitéve.

Bútort mindenképpen érdemes választani , a legtöbb helyen a mosdó alatt található, azzal egybeépítve,  vagy ha pultos mosdónk van, akkor egy magasszekrényt választhatunk. (részletesen mosdó típusokról itt)

Vásárlásnál mindenképpen érdemes már az elején eldönteni, hogy milyen bútort szeretnénk, hiszen a mosdó alá utólag már meglehetősen nehéz olyat választani amilyet szeretnénk. Ha időben kezdünk el keresgélni akkor viszont a  választék igen széles, találhatunk szögleteset, íveset, világosat, sötétet.

COMO

Como család, Fackelmann

KARA_Anthrazit_Anthrazit

Kara család, Fackelmann

LUGANO

Lugano család, Fackelmann

A FiloSzaniter Fürdőszoba Stúdió jelenleg kizárólagos forgalmazója a Fackelmann fürdőszoba bútoroknak, melyek minőségére biztosíték a német precizitás. A gyártó szortimentje igen széles, két nagy termékcsaládból áll a készre szerelt Ambientéből valamint a lapraszerelt Freshből. Ezeken belül pedig külön-külön több, mint 10 családból választhatunk. Amennyiben nagyobb fürdőszobánk van, vagy több tárolóhelyre van szükségünk, ideális megoldást biztosít a Fackelmann, mivel nem csak mosdószekrényei, hanem számos kiegészítő szekrény is tartozik a szortimentbe. A választott termékekre pedig nem kell sok időt várni, 15 munkanapon belül megérkeznek a németországi gyárból. A magas minőség a géppark folyamatos korszerűsítésének és fejlesztésének köszönhető. A lakkozott frontelemek elsőosztályú csillogást biztosítanak, lepergetik a vizet és ellenállnak a légnedvességnek. Nagyon könnyen tisztíthatóak.

Amennyiben a bútorok felkeltették érdeklődését, látogasson el Ön is a FiloSzaniter Fürdőszoba Stúdióba ahol további információkkal állunk rendelkezésre.

 

 

Egy hét múlva újra jelentkezik a SzaniSzerda, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!