Roca Nexo – a hónap másik terméke

2016-02-12

A Nexo kollekcióban látszólag két ellentétes cél olvad össze harmóniában: az esztétika és a gazdaságosság. Elemei több méretben kidolgozottak, amelyek minden térbe adaptálhatók. Tökéletesen arányos dizájn modern elemekkel vegyítve, így tud a termékcsalád észrevétlenül belesimulni mindenféle környezetbe.

A Nexo termékcsalád tervezője a The Gap kollekcióhoz hasonlóan Antonio Bullo, aki egy velencei tervező és rengeteget tud az anyagokról, amellyel alkot. Érdemes tudni róla, hogy négy aranyérmet szerzett a faenza-i Nemzetközi Porcelán Versenyen illetve további két Design Plus díjat a frankfurti ISH kiállításon, ami a szaniter szakmában az egyik legnagyobb nemzetközi kiállítás és kétévente kerül megrendezésre. Bullo számára a termékek a vállalat lelkének meghosszabbítása kell, hogy legyen, és illenie kell arra a piacra, amelyen versenyez.

A Nexo kollekció kiegyensúlyozott és kortárs dizájnvonalat képvisel. A praktikusság és a lényegi dizájn összeillő kombinációja segíti annak integrációját a különféle fürdőszobai terekbe. Másik jellemzője, hogy a széles méretskálának köszönhetően kis és nagy fürdőszobákban is megtalálja helyét.

A Nexo kollekció rendkívül széles. Bútor és mosdó választéka mellett többféleméretű és típusú wc és bidé között válogathatunk. Újdonságai között kiemelendő a perem nélküli fali wc. Hogy mi is az a perem nélküli vagy rimless wc arról itt található egy részletes bejegyzés. Illetve a piacon szinte egyedülálló módon a Nexo termékcsalád tagja egy otthoni piszoár is. Elsőre meglepő ötletnek tűnhet, de nagyon praktikus. Bővebben az otthoni vizeldékről itt esett szó.

A termékcsaládban megtalálható továbbá álló wc, fali wc,álló bidé, fali bidé valamint laposöblítésű wc, monoblokkos wc és kompakt monoblokkos wc, ami azt jelenti, hogy 665mm helyett csak 615 mm-re nyúlik ki. álló bidé illetve fali bidé.

A Nexo fali wc mint a kollekció többi tagja ívelt formájú, így tökéletesen megfelel a klasszikus stílus követelményeinek. Öblítőrendszere öblítőcsöves, ami átmenetet képez a hagyományos wc perem (ami alá a szennyeződés lerakódik és nehezen tisztítható) illetve a rimless, perem nélküli között.

Februárban a hónap egyik terméke a Nexo fali mélyöblítéses wc, amihez garantált ajándékot adunk. Részletek itt illetve az oldal tetején az ajánlat fül alatt találhatóak. Érdemes megnézni!