Roca The Gap – a hónap egyik terméke

2016-02-05

A The Gap kollekció célja, hogy elérhető legyen a dizájn a fiatalabb generációnak is. Ez az új fajansz kollekció tökéletesen illik még a legkisebb fürdőszobákba is. A The Gap egyik erőssége az aprólékos dizájn.

A fajansz tervezője Antonio Bullo, aki egy velencei tervező és rengeteget tud az anyagokról, amellyel alkot. Érdemes tudni róla, hogy négy aranyérmet szerzett a faenza-i Nemzetközi Porcelán Versenyen illetve további két Design Plus díjat a frankfurti ISH kiállításon, ami a szaniter szakmában az egyik legnagyobb nemzetközi kiállítás és két évente kerül megrendezésre. Bullo számára a termékek a vállalat lelkének meghosszabbítása kell, hogy legyen, és illenie kell arra a piacra, amelyen versenyez.

Egyszerre biztosít kompakt és funkcionális stílust. Széles kínálata lehetővé teszi a felhasználónak, hogy optimálisan használjon ki minden helyet a fürdőszobában. A The Gap kollekció modern és stílusos vonalai tökéletes választássá teszik.

A The Gap kollekció rendkívül széles. Bútor és mosdó választéka mellett a wc és bidé felhozatala kiemelkedő ennek a szaniter családnak. Újdonságai között kiemelendő a perem nélküli fali wc. Hogy mi is az a perem nélküli vagy rimless wc arról itt található egy részletes bejegyzés. Illetve a piacon szinte egyedülálló módon megtalálható a monoblokkos perem nélküli wc is, ráadásul kompakt méretben. Ez azt jelenti, hogy az átlagos 65 cm-es mélység helyett csak 60 cm-re nyúlik ki a faltól. A The Gap családban megtalálható továbbá álló wc, fali wc, álló bidé illetve fali bidé.

A the Gap fali wc mint a kollekció többi tagja szögletes formájú, így megfelel a mostani dizájn követelményeinek. Öblítőrendszere öblítőcsöves, ami átmenetet képez a hagyományos wc perem (ami alá a szennyeződés lerakódik és nehezen tisztítható) illetve a rimless, perem nélküli között.

Februárban a hónap egyik terméke a The Gap fali mélyöblítéses wc, amihez garantált ajándékot adunk. Részletek itt illetve az oldal tetején az ajánlat fül alatt találhatóak. Érdemes megnézni!