Storz design

2015-11-16

„A formatervező nem csak művész és elszállt álmodozó”

Tapasztalhatjuk a dizájnos termékeknél, hogy szépek szépek, na de nem praktikusak, nem is igazán férnek el egy kis fürdőszobában, vagy nehezen hozzáférhető zugai vannak és felmerül kérdésként, hogy hogy fogom én ezt takarítani. Dizájn és praktikus sokszor nem jár kéz a kézben.  Vagy mégis?

Íme egy tervező, Achim Storz, aki nagyon sok területen bizonyította tudását:

– az autóipar és a sportruházat abszolút csúcstervezője
-a Lotus és a McLaren autómárkák tervezője
-a STORZ DESIGN stúdió alapítója
RAVAK kádak tervezője

A jó formatervező nem  csak a dizájnt tartja elsődleges szempontnak, hanem a technikai és a praktikus megoldásokat is. Az ebben a szellemben megalkotott kádak tehát nem csak dizájnosak hanem kényelmesek, tartalmaznak egy kis rafinériát és egy kis pluszt, amitől a kádunk személyre szabott lesz és megfelel az igényeinknek.

ravak_rosa_kad

Ravak Rosa II kád

Rosa II

Ideális kád azoknak akik zuhanyozni és fürödni is szeretnek. Nem csak dizájnos, hanem nagyon praktikus kád is. Kívül finoman ívelt, melyen belépést segítő rész is található. A kád belsejében kényelmes ülőfelület, illetve rakodótér kapott helyet. A kád egyik oldala szinte egyenes, hogy könnyebb legyen zuhanyozni, a másik felének pedig kellemes a dőlésszöge, hogy a fürdés is kényelmes legyen. Kádparavánnal kombinálva pedig zuhanyzás közben nem fröccsen ki a víz.

 

 

 

 

koncept-avocado01

Ravak Avokádó koncepció

 

 

Avocado

Igazán kicsi fürdőszobákba ideális megoldás az Avocado kád. Kényelmes, emellett helytakarékos választás. A hozzá való mosdót félig a kád fölé tehetjük, így hozzáférünk,  miközben helyet spórolunk.

 

 

 

 

lovestory

Ravak Love Story II kád

 

Love Story II

Igazi kétszemélyes kád, harmonikus, dizájnos megjelenésű. Kialakításának köszönhetően, kényelmesen elférnek benne ketten, egymás mellett.

 

 

 

 

 

 

ravak_you_kad

Ravak You kád

You

Komfort mindenkinek. A kád egyedisége a kényelmes hátlap, mely kényelmes ülést tesz lehetővé. A könyökrésznél kiszélesedik és még egy perem is található, amin kényelmesen tudjuk pihentetni a kezeinket. Lábrésznél lépcsőzetes kialakítás jellemzi, így az alacsonyabbak alul tudják kitámasztani a lábukat, a hosszabb lábúak pedig felül. Ha ez még nem lenne elég, a többi kádhoz képest mélyebb, így a vállait is a víz alá merítheti, hogy ne fázzon fürdés közben.

 

ravak_ magnolia_kad

Ravak Magnolia kád

Magnolia

Egyedi ívének köszönhetően meglepően tágas, vonalvezetése pedig kecses. Mindkét oldalának kellemes a dőlésszöge, valamint a túlfolyó is középen található, így bármelyik oldalon belefekhetünk egyedül, vagy akár ketten.

 

 

 

 

 

Ravak_xxl_kad

Ravak XXL kád

XXL

Extra nagy és kényelmes kád, belső kialakításának köszönhetően kényelmes kartámasz, illetve két lépcsős lábtámasz található benne, mely kényelmes a kisebbeknek és a nagyobbaknak egyaránt. Mélységének köszönhetően pedig nyakig el lehet merülni a habokban, vállfázás nélkül.