Szaniter képgaléria SzaniSzerda #12

2016-01-20

Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves olvasónknak az idei első SzaniSzerdával!

Idén most jelentkezünk először, mostanáig „téli szüneten” volt a blog, a fókusz pedig a weblapra került. Örömmel jelenthetem  be, hogy elkészült a képgalériánk, ahol egyrészt termékcsoportonként (mosdó, wc, csaptelep, kád, zuhanyzó, bútor, kiegészítők) másrészt gyártónként (Laufen, Villeroy&Boch, Duravit, Keramag, Geberit, Grohe,Hansgrohe, Kludi, Ravak, Riho, Hüppe, Fackelmann, Roca, Lanzet) is megtekinthetőek a termékfotók.

Inspiráló képeket gyűjtöttünk ide az Olvasóknak a teljesség igénye nélkül, de azzal a céllal, hogy lehessen ötletet meríteni a szép és praktikus fürdőszobához. Az elmúlt években rengeteg újdonság jelent meg, mind dizájn, mind praktikum oldalon. Reméljük, hogy találnak tippet, ötletet azok is akik kis fürdőszobát szeretnének berendezni és azok is akiknek lehetőségük van tágas, nagy füdőszobát kialakítani. Konkrét részletekről, bővebb információkkal pedig budapesti fürdőszoba bemutatótermünkben a FiloSzaniter Fürdőszoba Stúdióban tudunk adni. Elérhetőségünk a lap tetején a Kapcsolat fül alatt található.

A tavaly ősszel indult SzaniSzerda pedig az idén is folytatódik, továbbra is  azzal a céllal, hogy hétről hétre megismertesse az Olvasókkal a különböző típusú szanitereket, illetve blogunk egyéb bejegyzéseiben dizájnos újdonságokról, praktikumokról is olvashatnak az érdeklődők.

Egy hét múlva újra jelentkezik a SzaniSzerda, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!