TervezÉS tervezÉS tervezés SzaniSzerda #18

2016-03-02

Vidám tavaszt kívánok a Kedves Olvasóimnak!

A tegnapi esős idő után ma süt a nap, kinézve a FiloSzaniter Stúdió ablakán a parkban már rügyeznek a fák, úgyhogy minden jel arra mutat, hogy beköszöntött a tavasz.  Ez pedig egyet jelent a tavaszi felújítással és a tervezéssel. TervezÉs tervezÉS tervezés – nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos.

Bizonyára vannak olyanok, akik még tavaly ősszel elkezdtek gondolkodni a fürdőszoba felújításán, körül is néztek néhány szalonban, foglalkoztak a tervezéssel is, aztán elhalasztották a felújítást tavaszra. Másoknál pedig az idei fogadalmak és tervek között szerepelhet a régóta halogatott fürdőszoba felújítás.

Nos, a felújítás első lépéseit  nem érdemes sokáig halogatni, hiszen azt a pillanatot, amikor a mesterek felvonulnak a lakásban egy elég hosszú folyamat előzni meg – mégpedig a folyamatok meghatározása, a termékek kiválasztása és a tervezés.

A legtöbben körülnéznek az interneten, képek és ötletek után vadászva, megkérdeznek ismerősöket, barátokat, akik nemrég újítottak fel és tapasztalatokat cserélnek.

Amennyiben szeretne enteriőrökben és dizájnos szaniterekben gyönyörködni ajánlom képgalériánkat, ahol a megfelelő termékcsoportra kattintva találhatóak a képek.

Képgaléria általunk forgalmazott szaniterekről

Érdemes a trendeket is nyomon követni, erről két bejegyzést írtam korábban. A trendek első és második bejegyzései itt olvashatóak:

Fürdőszoba trend 2016. I.

Fürdőszoba trend 2016. II.

Ezután szokott jönni a második kör, a bemutatótermek feltérképezése és további ötletek gyűjtése. Elkezdődik a tervezés. Innen a folyamat több irányba mehet tovább, vannak olyan vásárlók, akik szeretnek üzletről üzletre járni, mindent máshol megvenni és mindent maguk intézni. És vannak olyanok, akik szeretnének tanácsot kérni az időközben felmerülő kérdéseket megbeszélni és szeretnének segítséget kérni a fürdőszoba tervezéshez. Nos, nekik tudunk mi segíteni.

Fürdőszobát az ember élete során nem sokszor tervez és alakít ki. A feladat nem könnyű, hiszen széles a választék, rengeteg az újdonság. Az ötletek gyűjtése során vagy a már meglévő fürdőszobánkból kiindulva gondoljuk végig, hogy melyek azok a termékek, funkciók, amiket szeretünk, amikhez ragaszkodunk. A műszaki lehetőségeken kívül a későbbiek során erre tudunk támaszkodni.

Munkánk során nekünk az a legfontosabb szempont,  hogy megtaláljuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb termékeket. A dizájn mellett a praktikum és a tervezés is nagyon fontos. Egy tervezett fürdőszoba nem csak jobban néz ki, hanem a kiadásokat is optimalizálhatjuk, hiszen nem kell a felújítás végén egy-egy speciális méretű termék után szaladgálni, mert már nincs más megoldás.

Tehát, gondoljuk végig, hogy Mi kerüljön a fürdőszobába?

Amit szeretnénk az valóban befér-e?

Mitől lesz egy fürdőszoba otthonos?

 

Ha átgondolt, tervezett és praktikus fürdőszobát szeretne akkor forduljon hozzám bizalommal! A hatékony tervezéshez vegye fel velünk a kapcsolatot velünk!

Egy hét múlva újra jelentkezik a SzaniSzerda, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!