Variálható fürdőszoba bútor

2016-03-30

A fürdőszoba bútorok általában nem vagy csak nehezen kombinálhatóak, de szerencsére van kivétel. Az új Fackelmann ix! termékek hiánypótlóak, ugyanis ez egy igazi variálható fürdőszoba bútorcsalád.

Variálható fürdőszoba bútor ix!

Variálható fürdőszoba bútor ix!

Fürdőszoba bútor alatt általában csak a mosdó alatti szekrényre gondolunk, esetleg egy-egy kis kiegészítő szekrényre. Kis fürdőszobákban azonban általában gond szokott lenni a szekrények méretével, mert nem igazán férnek el.

Az ix! bútorcsalád előnyei:

modulokból áll

rugalmasan variálható

kreatív megoldást biztosít

 

Variálható fürdőszoba bútor ix!

Variálható fürdőszoba bútor ix!

 

 

Az elemek között találunk mosdó alatti kis szekrényt, üvegpolcos szekrényt és magasabb kiegészítő szekrényeket. Az alsó szekrény két méretben érhető el, a szimpla változat egészen kis helyekre, vagy vendég WC-be ideális, a dupla pedig egy fiatalos kis lakás fürdőszobájának lehet megfelelő tartozéka. A szekrényekhez szögletes vagy íves mosdó választható alapból, de igazából bármilyen választott pultra építhető mosdóval variálható. Ami a tükröket illeti itt is két lehetőség áll rendelkezésre, az egyik egy polcos verzió, ahol pipere holmikat tudunk tárolni, a másik egy hosszabb tükör, világítással.

Mivel a fogantyú X formájú, így olyan csaptelepet ajánlok a bútorcsaládhoz, aminek a kezelőkarja is X alakú, hogy tökéletes legyen az “X” élmény!

 

 

 

Bugnatese Rodos csaptelep

Bugnatese Rodos csaptelep

Hansgrohe kétkaros mosdócsaptelep

Hansgrohe kétkaros mosdócsaptelep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A felsorolt elemeknek köszönhető, hogy az ix! egy igazi, variálható bútorcsalád az igényeknek megfelelően. A variációknak csak a képzelet szabhat határt.

A fenti termékekről bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal!

Egy hét múlva újra jelentkezik a SzaniSzerda, melyhez jó olvasást kívánok és ne feledjük a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hiszen itt kezdjük és fejezzük be a napunkat!