Tervezés

filoszaniter-slide1

A fürdőszoba is, mint lakásunk többi helyisége tervezést igényel.  Általában kicsi a hely, esetleg beugró is csökkenti az egyenes felületeket. Cél a fürdőszoba optimális kihasználása, az igények, a lehetőségek valamint a tervezési szempontok figyelembe vételével.

 

Érdemes időben alaposan megtervezni, hiszen később már nagyon nehéz változtatni. Fürdőszobát berendezni több, mint egy WC-t, mosdót és zuhanykabint vásárolni, hiszen a fürdőszoba nem mellékhelyiség, hanem otthonunknak az a pontja, ahol kezdjük és zárjuk a napunkat, így nem mindegy, milyen környezetet alakítunk ki.

 

[fancygallery id=”19″]

Tervezés alaprajz alapján – avagy ne becsüljük le a kockás papír képességét – hogy biztosan beférjen minden.

 

3D tervezés – a legmodernebb fürdőszobai tervezőprogram segítségével történik. Méretezett alaprajz alapján betervezzük a választott termékeket. Amennyiben burkolatra is szükség van, készítünk csempekiosztást, ami segítség a pontos burkolatszükséglet meghatározásához illetve a burkolat esztétikus elhelyezéséhez.

 

Forgalmazott márkáinkTermékek fül alatt találhatóak.

 

Ötletek szerzéséhez a fönti menüsorban található Blog-ot ajánlom az érdeklődők figyelmébe, ahol hasznos és ötletes bejegyzéseket olvashatnak.

 

Minden fürdőszoba egyedi, így bátran keresse fel stúdiónkat, hogy segíthessünk megtalálni a megoldást az adott helyzetre.Elérhetőségeink a Kapcsolat fül alatt találhatóak, ahol az Írjon nekünk mező kitöltésével is kapcsolatba léphet velünk.