Projektek

Célunk a vizesblokkok színvonalának emelése megfizethető áron

Szállodák, lakóparkok, irodaházak. Amerre járunk, lépten nyomon építkezéseket látni, amik egyre színvonalasabbak, dizájnosabbak.

Az utóbbi években megfigyelhető a lakásépítéseknél, hogy a fürdőszobák kialakítása egyre nagyobb hangsúlyt kap, ez a trend pedig kezd a közösségi vizesblokkokba is begyűrűzni.

Az új beruházásoknál, már nem csak a homlokzat és a lobby kap hangsúlyt, hanem felmérték a Beruházók, hogy a vizesblokkokban is érdemes emelni a színvonalat.

Legyen szó irodaházról, ügyvédi irodáról, az odalátogató vendégek a látogatásuk alkalmával nagy valószínűséggel használni fogják a mosdót, így tehát érdemes, hogy az a cég színvonalának megfelelő legyen.

Hogyan lehet emelni a színvonalat egy közösségi vizesblokkban?

 A választék egyre szélesebb, sokszor tapasztaljuk, hogy a Megrendelő beleszeret egy-egy termékbe, ám a végeredmény mégsem hozza a várva várt igényt. Ennek általában az az oka, hogy bár önmagában mindegyik választott termék jó, de együtt nem funkcionálnak. A csaptelepből nem folyik jó helyre a víz, vagy az esőztető fejzuhany olyan sok vizet bocsát át, hogy nem bírja a zuhanytálca elvezetni a vizet. Ilyenkor úgy érzi a Megrendelő, hogy nem jó az a termék, amit választott, holott a termék maga jó csak, amikor a másik termékkel kerül összeépítésre, akkor a kettő együtt nem működik jól.

 A funkció mellett a dizájn és a növekvő műszaki követelmények is egyre inkább előtérbe kerülnek. A piacon évről évre jelennek meg a dizájn díjas szaniterek, de a műszaki követelmények is egyre komolyabbak. Ma már elvárás, hogy a szaniterek környezettudatosak legyenek, sok irodaháznál találkozhatunk Leed/Bream előírással, melyekhez a szakma folyamatosan alkalmazkodik az előírásoknak megfelelő termékekkel.


Amit kínálunk: MEGOLDÁS

Nagy beruházás, nagy mennyiség, nagy felelősség. A piacon rengeteg újdonság található, melyek komoly útvesztőt jelentenek, hogy ár/érték arányban melyik termék a legjobb választás. Lehet, hogy egy-egy ajánlat kecsegtető, de érdemes szakemberrel egyeztetni, aki fel tudja hívni a Megrendelő figyelmét az esetleges buktatókra.

Nagy beruházásba nem szabad csupán magánvevős tapasztalattal belevágni. Érdemes szakemberhez fordulni, aki nem csak ár alapján ajánl terméket, hanem figyel arra is, hogy a választott termék elérhető lesz-e még jó pár év múlva is, van-e megfelelő szervízháttér és adott esetben melyik terméknek van olyan beépítő része, amire már az építkezés elején szükség van?

Együttműködési lehetőségek

Beszállítói megbízás

Beszállítás esetén a Megrendelőtől kapott, pontos termék típusokat, valamint mennyiségeket tartalmazó ajánlatkérést beárazzuk, majd a lerendelés után a helyszínre szállítjuk, igény szerint ütemezetten.

Komplett megbízás

Ebben az esetben nem „csupán” beszállítók vagyunk, hanem a tervezéstől az átadásig részt veszünk a folyamatban.

A Megbízónk által részünkre bocsátott kiírást és terveket tanulmányozzuk és összevetjük egymással. Ellenőrizzük a terveket és felhívjuk a Megbízónk figyelmét az esetleges eltérésekre.

Konzultáció